Gemeente Altena - Ontwerp vergunning Expeditiestraat 14 Giessen

woensdag 28 augustus 2019
Beschikkingen | afhandeling

Gemeente Altena - Ontwerp vergunning Expeditiestraat 14 Giessen

Het college maakt bekend dat onderstaande ontwerpvergunning ter inzage ligt. Het gaat om het brandveilig gebruik van een tijdelijke unit voor het verschaffen van een nachtverblijf aan 23 chauffeurs van het transportbedrijf E. van Wijk op de locatie Expeditiestraat 14 in Giessen.

Gevraagd is vergunning te verlenen voor de volgende activiteiten:

• 1.

Brandveilig gebruik

brandveilig gebruiken (nachtverblijf 23 chauffeurs in een tijdelijke unit)

Dit plan ligt ter inzage vanaf woensdag 28 augustus 2019 tot en met woensdag 9 oktober 2019.

U kunt dit plan bekijken tot en met woensdag 9 oktober 2019

U kunt het plan met alle gegevens bekijken in het gemeentehuis, Sportlaan 170, 4286 ET Almkerk. Maak hiervoor eerst een afspraak via 0183 – 51 61 00.

U kunt tot en met woensdag 9 oktober 2019 ook uw mening (zienswijze) geven.

Dit kan op 2 manieren:

• 1.

U stuurt een brief naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk.

• 2.

U geeft uw mening in een gesprek. U belt met de heer Said el Koubai voor een afspraak via 0183 – 51 64 40 of via S.Koubai@gemeentealtena.nl.

Bezwaar maken tegen de definitieve vergunning is alleen mogelijk als u ook een reactie heeft ingebracht op de ontwerp vergunning.