Gemeente Altena - Evenementenvergunning Sleeuwijk: Biesbosch Open Water Race (2019-25310)

woensdag 28 augustus 2019
Beschikkingen | afhandeling

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

• 1.

Biesbosch Open Water Race (2019-25310)

De Biesboschzwemmers organiseert op 14 september 2019 de Biesbosch open water race. Met verschillende zwemwedstrijden en recreatief zwemmen, dit wordt gehouden in de Watergang ter hoogte van de Kooikamp te Sleeuwijk. Voor meer informatie zie website www.bowr.nl.

Vergunning bekijken

U kunt de verleende vergunning bekijken vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.