Gemeente Altena - Evenementenvergunning Kunstroute Woudrichem (2019-033676)

woensdag 28 augustus 2019
Beschikkingen | afhandeling

Gemeente Altena - Evenementenvergunning Kunstroute Woudrichem (2019-033676)

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

• 1.

Kunstroute Woudrichem (2019-033676)

De Kunstroute Woudrichem organiseert op 14 en 15 september 2019 de kunstroute. Verschillende kunstenaars afkomstig uit Woudrichem of directe omgeving exposeren in bedrijfs- en particuliere panden in de vesting van Woudrichem. Voor meer informatie zie de website www.kunstroutewoudrichem.nl

Vergunning bekijken

U kunt de verleende vergunning bekijken vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.