Gemeente Altena - Evenementenvergunning Sleeuwijk, Buurtfestival Fun For All (2019-020302)

woensdag 14 augustus 2019
Beschikkingen | afhandeling

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

Sleeuwijk, Buurtfestival Fun For All (2019-020302)

Stichting Fun For All organiseert op zaterdag 14 september 2019 een buurtfestival Fun For All voor jong en oud. Onder het genot van een drankje luisteren naar muziek en voor de jeugd diverse activiteiten. Het festival wordt gehouden in het park aan de Notenlaan te Sleeuwijk. Voor meer informatie zie de website www.funforallsleeuwijk.nl

Vergunning bekijken

U kunt de verleende vergunning bekijken vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.