Gemeente Altena - Evenementenvergunning Nieuwendijk, Avondvierdaagse (2019-021039)

woensdag 14 augustus 2019
Beschikkingen | afhandeling

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

Nieuwendijk, Avondvierdaagse (2019-021039)

De Stichting Avondvierdaagse Nieuwendijk organiseert de avondvierdaagse van dinsdag 3 tot en met vrijdag 6 september 2019 voor jong en oud. Er zijn verschillende afstanden die je kunt lopen 3, 5, 10 en 15 km, de start- en finish locatie is het Dorpshuis Tavenu, Singel 16a te Nieuwendijk. Voor meer informatie zie de website www.avondvierdaagsenieuwendijk.nl.

Vergunning bekijken

U kunt de verleende vergunning bekijken vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.