Gemeente Altena - hoorzitting bezwarencommissie

woensdag 14 augustus 2019
Overige overheidsinformatie

Gemeente Altena - hoorzitting bezwarencommissie

De bezwarencommissie behandelt op dinsdag 20 augustus en donderdag 22 augustus in een openbare hoorzitting de bezwaarschriften. Het horen vindt plaats in het gemeentehuis in Almkerk, Sportlaan 170. Iedereen kan deze openbare hoorzitting bijwonen:

Dinsdag 20 augustus

• 1.

19.00 uur: besluit oplegging van een last onder dwangsom inzake de aangebrachte verharding en de opslag van grond, stenen, materialen en grind op het perceel Polstraat 84C te Wijk en Aalburg.

• 2.

19.45 uur: de omgevingsvergunning voor het realiseren van een aanbouw op de verdieping en een dakopbouw aan de achterkant van de woning op de Vissersdijk 11 te Werkendam.

Donderdag 22 augustus 2019

• 1.

19.00 uur: de omgevingsvergunning voor het bouwen van een bedrijfsverzamelgebouw en het aanleggen van een uitrit op de locatie Nijverheidstraat 17 t/m 25 (oneven) te Giessen.