Gemeente Altena - Evenementenvergunning Werkendam, Zwem4daagse (2019-030713)

woensdag 14 augustus 2019
Beschikkingen | afhandeling

Gemeente Altena - Evenementenvergunning Werkendam, Zwem4daagse (2019-030713)

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

Werkendam, Zwem4daagse (2019-030713)

De Stichting Zwembad4daagse Werkendam organiseert de zwem4daagse van maandag 2 tot en met vrijdag 6 september 2019. Met o.a. banen zwemen en diverse activiteiten in en rond het zwembad Werkina, Werkina 1 te Werkendam. Voor meer informatie zie de website. www.zwembadwerkina.nl.

Vergunning bekijken

U kunt de verleende vergunning bekijken vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.