Gemeente Altena - Evenementenvergunning Hank: Boerenerfdag (2019-008314)

woensdag 7 augustus 2019
Beschikkingen | afhandeling

Gemeente Altena - Evenementenvergunning Hank: Boerenerfdag (2019-008314)

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

Hank: Boerenerfdag (2019-008314)

De ZLTO organiseert de Boerenerfdag op zaterdag 24 augustus 2019. Het is een open dag voor jong en oud om kennis te maken met de agrarische sector, met een terras en allerlei kraampjes waar agrarische producten worden verkocht. De open dag wordt gehouden aan de Kalversteeg 1 te Hank. Voor meer informatie zie facebookpagina “boerenerfdag 2019”.

Vergunning bekijken

U kunt de verleende vergunning bekijken vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.