Gemeente Altena - Algemene Plaatselijke Verordening: Aanvraag exploitatievergunning Almkerk, Sjersestraat 35

woensdag 7 augustus 2019
Beschikkingen | aanvraag

• 1.

Almkerk, Sjersestraat 35, 4286 BC (Lunchroom Van Alles Wat)

U kunt de aanvraag 2 weken inzien (van 8 tot en met 22 augustus)

Binnen 2 weken na deze publicatie kunt u deze vergunningaanvraag inzien. U kunt de vergunning bekijken in het gemeentehuis, Sportlaan 170, 4286 ET Almkerk. Maak hiervoor eerst een afspraak via 0183 - 51 61 00.

Zienswijze

U kunt binnen deze 2 weken schriftelijk uw mening geven over deze aanvraag bij de burgemeester van de gemeente Altena. U stuurt uw brief naar: Burgemeester van Altena, Postbus 5, 4285 ZG Almkerk. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid om een mondelinge zienswijze kenbaar te maken, dan kunt u binnen de genoemde 2 weken contact opnemen met mevrouw Gerda van de Giessen via 0183 - 516100.