Gemeente Altena - Evenementenvergunning Veen: Rommelmarkt Hervormd Centrum (2019-029528)

woensdag 7 augustus 2019
Beschikkingen | afhandeling

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

Veen: Rommelmarkt Hervormd Centrum (2019-029528)

Het Hervormd Centrum Veen organiseert op zaterdag 31 augustus 2019 een Rommelmarkt.

De rommelmarkt bestaat uit de verkoop van goederen. De markt wordt gehouden aan de Grote Straat 25 te Veen. Voor meer informatie zie de website www.hervormdveen.nl.

Vergunning bekijken

U kunt de verleende vergunning bekijken vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.