Gemeente Altena - Evenementenvergunning Genderen: Zomerfeest (2019-031513)

woensdag 7 augustus 2019
Beschikkingen | afhandeling

Gemeente Altena - Evenementenvergunning Genderen: Zomerfeest (2019-031513)

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

Genderen: Zomerfeest (2019-031513)

De Oranjevereniging Juliana Genderen organiseert van 19 tot en met 24 augustus 2019 het Zomerfeest Genderen. Tijdens het Zomerfeest zijn er diverese activiteiten voor jong en oud, o.a. een wandeltweedaagse, een Hollandse avond, tribute avond, Genders buffet, kofferbak verkoop, quiz, toertocht oude brommers, hardlopen, kinderrommelmarkt en kinderdisco. Het feest wordt gehouden op het evenemententerrein (grasveld) aan de Van der Beekstraat – Akkerstraat te Genderen. Voor meer informatie zie de website www.oranjeverenigingjuliana.nl.

Vergunning bekijken

U kunt de verleende vergunning bekijken vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.