Gemeente Altena - Evenementenvergunning Andel: Sterkste Man van Altena (2019-022271)

woensdag 7 augustus 2019
Beschikkingen | afhandeling

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

Andel: Sterkste Man van Altena (2019-022271)

De Stichting Sterkste Man van Altena organiseert op zaterdag 31 augustus 2019 het sportevenement De sterkste man van Altena voor jong en oud. Onder het genot van een drankje kijken naar spannende onderdelen o.a. truck trekken, uitstoten zware gewichten en wheelflippen. En diverse spelactiviteiten voor de jeugd. Het evenement vindt plaats op het Dorpsplein te Andel. Voor meer informatie zie facebookpagina “de sterkste man van Altena”.

Vergunning bekijken

U kunt de verleende vergunning bekijken vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.