Gemeente Altena - Evenementenvergunning Zomerfeesten Almkerk (2019-027431)

woensdag 7 augustus 2019
Beschikkingen | afhandeling

Gemeente Altena - Evenementenvergunning Zomerfeesten Almkerk (2019-027431)

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

Zomerfeesten Almkerk (2019-027431)

Zomerfeesten Almkerk organiseert van 5 tot en met 17 augustus 2019 de Zomerfeesten voor jong en oud. Met o.a. een timmerdorp, playbackshow, autovoetbal, drive-in-bioscoop en diverse optredens van artiesten en bands. De Zomerfeesten worden gehouden in en om de feesttent op het grasveld aan de Dirk van Clevestraat en de Borchgravestraat te Almkerk. De drive-in-bioscoop en het autovoetbal worden gehouden op de locatie nabij Iveco Schouten aan de Almweg 4 te Almkerk. Voor meer informatie zie www.zomerfeestenalmkerk.nl.

Vergunning bekijken

U kunt de verleende vergunning bekijken vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.